Emura Daikin

Nova Daikin Emura remek delo savremene kontrole unutrašnje klime

Višegodišnji rad na razvoju i usavršavanju uređaja prilagođenih savremenom enterijeru je doveo do koncepcije specifično evropskog klima-uređaja, sa ciljem da zadovolji jedinstvene estetske zahteve evropskog tržišta. Nova serija proizvoda, Daikin Emura savršeno uklapa elegantne oblike i vrhunsku tehnologiju, dizajn i funkcionalnost – u pravom smislu reči, remek delo savremene klimatske kontrole.

Vrhunac dizajna

Daikin Emura – blago zakrivljeni oblici, kvalitetni materijali i prvoklasna izrada će efektno upotpuniti svaki moderan enterijer. Daikin Emura – srebrne, tamno sive ili čiste bele mat boje, izuzetno tankog profila, će predstavljati remek delo dizajna na svakom zidu.

Efikasan i elegantan

U okviru uređaja efektnog dizajna se nalazi inteligentni sistem najsavremenijih karakteristika koji, u poređenju sa klasičnim klima-uređajima, drastično smanjuje potrošnju električne energije. Njegov rad, tih kao šapat – 19 dBA – još više doprinosi vašem osećaju prijatnosti i harmonije. Uz energetski učinak koji ide do klase A+++, efikasnost i luksuz vam nude zajednički sklad.

Udobnost tokom cele godine

Inteligentno oko za 2 područja

Senzor inteligentnog oka za 2 područja reguliše komfor na dva načina. Ako je prostorija prazna tokom 20 minuta, sistem menja podešenu temperaturu u cilju uštede energije. Čim neko uđe u prostoriju, sistem se trenutno vraća na početne parametre. Inteligentno oko takođe usmerava izduv vazduha dalje od osoba prisutnih u prostoriji, čime se izbegava hladna promaja.

Trodimenzionalni protok vazduha

Da bi osigurao ravnomernu temperaturu u prostoriji, trodimenzionalni sistem protoka vazduha Daikin Emure kombinuje vertikalno i horizontalno automatsko njihanje, čime ostvaruje ujednačenu raspodelu vazduha sve do najdaljih uglova velikih prostorija.

Čist vazduh

Tehnički usavršen fotokatalitički filter za prečišćavanje vazduha od titanijumapatita hvata mikroskopske čestice prašine iz vazduha, apsorbuje organske zagađivače kao što su bakterije i virusi, pa čak i razgrađuje neprijatne mirise.

Noćni režim rada

Česte promene sobne temperature mogu da remete san. Da bi se ovo izbeglo, Daikin Emura izbegava prekomerno grejanje ili hlađenje tokom noći. Ako je programator uključen, uređaj će automatski da postavi temperaturu na 0,5°C višu od programirane pri hlađenju i na 2°C nižu od programirane pri grejanju.

Apsolutna kontrola

Daljinski upravljač, jednostavan za upotrebu, pruža vam mogućnost apsolutne kontrole temperature prostorije, bilo gde da se nalazite. Možete udobno da sednete u svoju fotelju, proverite podatke na ekranu pomoću jednostavnih komandnih dugmića i da pustite ugrađeni mehanizam u rad. Sistemom Daikin Emura može da se upravlja na daljinu putem nove bežične verzije onlajn kontrolera koji podržava telefonske aplikacije za platforme Apple i Android. Ovaj daljinski upravljač tipa „priključi i pokreni” predstavlja dodatni WLAN uređaj sa intuitivnim interfejsom. Zahvaljujući njemu, upravljanje sistemom postaje jednostavno, kako u kući tako i van nje. Nova generacija uređaja Daikin Emura ponovo dokazuje da sofisticirani dizajn u domenu klimatske kontrole može da bude istovremeno i estetski privlačan i superioran u pogledu energetske efikasnosti. Obe ove karakteristike utiču pozitivno na unutrašnje okruženje i time nude idealno rešenje za arhitekte, dizajnere enterijera i vlasnike kuća.

  • Efektna mešavina rafiniranog dizajna i tehničkog savršenstva, elegantne kristalno-bele boje ili mešavine srebrne i tamnosive boje
  • Potpuno nov, evropski dizajn, iako je sačuvan i identitet prve generacije sistema Daikin Emura
  • SEER do A+++
  • Rad tih kao šapat: funkcionisanje uređaja je gotovo nečujno. Nivo zvučnog pritiska je snižen do 19 dBA!
  • Onlajn kontroler (opcija): upravljajte svojom unutrašnjim jedinicom bilo gde da se nalazite, putem inteligentnog telefona, ili tableta

Dizajnirana za vas

logo

wave
wave