Zdrava sredina

Čist vazduh osnova je svakog zdravog okruženja, a to je važno pogotovo u domu, u prostorijama gde ljudi žive, borave, spavaju, jedu, tamo gde provode najviše svog vremena.

Daikin prečistači efikasno uklanjaju alergene kao što su polen, grinje i prašina. Nećete više imati problem sa disanjem, zagađenim vazduhom, zagušljivim prostorijama i neprijatnim mirisima.

Daikin Streamer

Daikin Streamer, Model MC70L

Daikin Streamer prečistač vazduha eliminiše štetne čestice, prašinu, neprijatne mirise, dlake kućnih ljubimaca, grinje i druge alergene i tako doprinosi stvaranju zdravog okruženja za vas i vašu porodicu. Pet slojeva filtracije garantuju da će vazduh u prostoriji biti 3 puta čistiji, zdraviji i svežiji.

Streamer Discharge je vrsta plazma pražnjenja pri kom se generišu elektroni velike brzine koji vrše razlaganje putem oksidacije.

U poređenju sa standardnim plazma pražnjenjem, Daikin Streamer omogućava širi opseg, što olakšava sudaranje elektrona sa vazdušnim česticama kiseonika i azota. Ovo omogućava generisanje elektrona velike brzine u relativno širokom prostoru, što rezultira brzinom razlaganja preko 1000 puta većom pri istoj utrošenoj električnoj energiji.

Daikin Ururu, Model MCK75J

Pored toga što efikasno uklanja alergene i viruse Daikin Ururu prečistač vazduha ima integrisan rezervoar za vodu koji ovlažuje vazduh unutar prostorije sa maksimalno 600 ml/h. Voda u rezervoaru utiče u prijemno korito u kome se nalazi hidraulučni točak. Točak, obrćući se, podiže vodu i presipa je na filter. Vazduh koji duva preko filtera absorbuje vlagu i oslobađa je u prostoriju.

Daikin Ururu prečistač vazuha takođe uspešno uklanja razne vrste alergena kao što su polen, grinje, prašina itd.

Povrh svega, ovaj uređaj ima i snažan deodorišući efekat; efikasno eliminiše duvanski dim, a ostale mirise razlaže. Brzo sakuplja čestice prisutne u vazduhu i razgrađuje ih.

Uz to, uređaj nije potrebno instalirati, spreman je za upotrebu čim ga izvadite iz kutije.

Daikin Ururu

logo

wave
wave