Komercijalni objekti

Bez obzira da li su u pitanju maloprodajni objekti, mali pansioni, hoteli, restorani i sportski objekti, poslovni prostori Daikin nudi potpuna, energetski efikasna rešenja za klimatizaciju.

 • Maloprodajni objekti

  Maloprodajni objekti

  Bez obzira da li su u pitanju maloprodajni objekti kao što su prodavnice, butici ili veći prehrambeni lanci, Daikin nudi potpuna, energetski efikasna rešenja za klimatizaciju.
 • Hoteli

  Hoteli

  Nudimo prava rešenja kako za male pansione tako i za velike hotelske komplekse. Vrhunski dizajn koji se lako uklapa u pažljivo konstruisane enterijere.
 • Restorani i Sportski objekti

  Restorani i Sportski objekti

  Spremni smo da odgovorimo na brojne zahteve u vezi grejanja, hlađenja, ventilacije, tople vode i rashladne tehnike. Obezbedite Vaš poslovni prostor.
 • Poslovni prostori

  Poslovni prostori

  Da li Vam je potrebno grejanje kancelarija, hlađenje, topla voda, ventilacija ili vazdušne zavese na ulazima u zgradu? Imamo pravo rešenje za Vas.
 • Tehničko hlađenje

  Tehničko hlađenje

  Da li Vaš poslovni prostor zahteva kontrolu klime 24 časa sedam dana u nedelji. Daikin sistemi nude pouzdana rešenja koja zadovoljavaju potrebe kako malih tako i velikih prostora sa minimalnim prekidima u radu.

logo

wave
wave